Кримінальна відповідальність OnlyFans Я ніколи б не подумала, що моя діяльність на платформі OnlyFans може стати предметом зацікавлення правоохоронців, поки не отримала виклик на "співбесіду" в поліцію. Це був справжній стрес, але добре, що я звернулася саме до фахівців юридичної компанії «Актум». Вони все пояснили простою мовою, без зайвого тиску, розклали по поличках, у чому саме може полягати кримінальна відповідальність OnlyFans в українських реаліях. Виявляється, не лише моделі, а й фотографи, адміністратори, монтажери чи навіть банальні кур'єри, що передають техніку – усі можуть опинитися у фокусі поліції чи Бюро економічної безпеки. Завдяки фахівцям «Актум» я отримала чітку стратегію дій, зрозуміла, що робити, а чого краще уникати, аби не порушити закон. Вони надали рекомендації щодо оформлення діяльності, податків, навіть підказали, як поводитися під час обшуку, якщо раптом таке трапиться. Це не просто юридична підтримка – це впевненість у собі та спокій. Тепер я знімаю свій контент, знаючи, що зі мною надійна команда, яка допоможе, якщо щось піде не так. Рекомендую «Актум» усім, хто працює у сфері контенту – краще перестрахуватися, ніж потім вивчати статті ККУ на власному досвіді.
top of page

Multifamily Intelligence Network
Public·196 members
bottom of page